Ny vecka

Den här veckan blir väldigt intensiv på jobbet. Vi har 65 nya studenter i huset så det är massa runt omkring dom som måste ordnas med. Det har gått i ett hela morgonen och först nu får jag en liten andningspaus. Det är roligt, men högt tempo!

Har en hel del planerat den här veckan också och mitt i allting måste jag hitta en hel del pluggtid. Nästa söndag ska nämligen första uppgiften på min kurs lämnas in och mer än två böcker ska vara lästa för att kunna skriva den. Kommer få bläddra fram just det jag behöver till uppgiften dock för det finns inte en chans att jag hinner läsa hela alltet i tid.

Måndag – Middag med vännerna efter jobbet.
Tisdag – Plugga hela eftermiddagen efter jobbet.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet. Plugga på kvällen.
Torsdag – Till gymmet efter jobbet. Plugga på kvällen.
Fredag – Middag med C och I efter jobbet.
Lördag – Träffa L och lille Y på dagen och middag med M och K på kvällen.
Söndag – Pluggdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>