Kalas

Idag har vi firat A som fyller 4 år nästa vecka. Herregud hon har blivit så stor så vansinnigt fort! Hinner inte med. Av mig fick hon en rosa paljettklänning och den var en stor hitt. :) Hon skulle ha på sig den direkt och var helnöjd. Hon är inne i en väldigt rosa, glittrig fas just nu så roligt att kunna göra henne glad. :)

Hon ville inte ha tårta utan glass med godis istället. Väldigt gott. :) Sen har vi lekt och ritat en hel massa också. Himla roligt! Dom är väldigt inne på enhörningar och dinosaurer så fick rita många sånna som sen skulle färgläggas. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>