Glädjeämnen

Jag är ju inte så glad för hösten. Den här känslan av att vi närmar oss mörkret och kylan mer och mer för varje dag som går. Inte alls min tid på året! Nu ska jag ju fördjupa mig i strategisk kommunikation också under hösten vid sidan av jobbet så kommer ha mindre fritid än vanligt. Det var samma förra hösten och det tar en del energi samtidigt som det är bra för mig i det stora hela. Men all in all, så är hösten en tung del av året för mig.

Extra viktigt därför att hitta saker att fokusera på som gör en glad. Ljuspunkter när tillvaron känns grå. Så jag tänkte lista en del saker som jag verkligen är glad för och ser fram emot just nu. :)

Helg hemma!
Åker ju hemåt imorgon vid lunchtid för mys med systerbarnen. Åh vad jag saknat dom sen i somras! Ska tanka energi och kärlek hela helgen. :)

Träffa L och hennes lille Y
Nästa helg ska jag äntligen få träffa L och hennes lille Y, som jag inte sett live ännu. Ska bli så roligt! Älskar bebisgos. :)

Pub crawl!
Den 17e september anordnar jag och A en pub crawl tillsammans för ca 30 deltagare. Vi ska träffas och planera i eftermiddag. Kommer bli sjukt roligt! Jag älskar ju att lekleda hehe. :) Och det kommer en massa nya människor som jag inte känner än dessutom och det är alltid skoj. :)

IMG_2891.JPGFödelsedagsfiranden
Både R och M ska firas i oktober. Till R:s firande ska jag baka en lyxig tårta. Har spånat en massa och tror jag vet hur jag ska göra den nu. Vill få dekorationen riktigt snygg. :) Och M fyller 30 så det lär bli storslaget! :)

Min födelsedag!
Det är alltid trevligt att fylla år hehe. :) Ska inte fira så stort dock utan får se lite om jag bjuder hem några vänner eller om det blir middag ute nånstans.

Julledigt
Haha ja, jag ser redan fram emot ledigheten över jul och nyår som jag alltid tar ut. Behöver en paus där för att orka fram till sommaren. Gillar ju inte jul så mycket men älskar att få tid hemma med familjen. :)

Nyårsresa
Vi har börjat prata om att fly Sverige över nyår. Hade varit så roligt och underbart att komma iväg! :) Inget är dock spikat än utan vi får se hur det blir. Drömmer mig bort på resesajter dock haha. Längtar mig iväg till stränder och storstäder om vartannat. :)

semester

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>