Dagens låt

Jag är fortfarande inne i min Dermot Kennedy fas. Den vill inte gå över för han är så sjukt jävla fantastisk! Tyvärr finns det inte så många låtar på Spotify utan Youtube är bättre. För några dagar sen hittade jag den här, och jag har inte kunnat sluta lyssna sen dess. Om och om igen med några avbrott för låten Bring my down som också är magisk.

Men denna! Herregud jag älskar den! :)

Dagens låt
Artist: Dermot Kennedy
Låt: This woodland won´t listen

YouTube Preview Image

You couldn´t see me but our hearts almost touching

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>