Ny vecka

Har sett fram emot den här veckan ett bra tag nu. Åker ju nämligen hem till mitt älskade Göteborg vid lunchtid på fredag och ska mysa med familjen hela helgen. :) På lördagen är det 4-års kalas för lilla A och på söndagen sen så döps lillknodden. Ska bli så roligt att träffa dom allihopa igen! :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Packa inför hemresan.
Torsdag – Fika med A efter jobbet för att planera den pub crawl vi håller i den 17/9. :)
Fredag – Hem till Göteborg! :) Lämnar jobbet lite innan lunch.
Lördag – Födelsedagskalas för A.
Söndag – Dop för L samt tågresa tillbaka hem.

Blir en bra vecka detta! :)

napi-kaveadag-29113

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>