Nagellack

När jag kom hem efter jobbet, bytt om till myskläder och sjunkit ner i soffan så kom jag på att ”faaan, jag glömde ju att gå till gymmet!!” Haha så kan det gå när man har haft en väldigt intensiv dag och är riktigt trött… 😛 När jag väl är hemma finns inte en chans att jag kommer iväg igen så får bli träning en annan dag. :)

Har diskat, lagat mat och ska nu måla naglarna istället. Också bra saker att lägga tid på så här en fredag. Det blir tuggummirosa på både händer och fötter. Blir fint! :) blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>