Födelsedagspresent

Idag ska jag inte till gymmet efter jobbet, hela kroppen är öm haha och behöver lite vila. :) Istället ska jag passa på att försöka leta fram en present till min syster som fyller år i oktober. Eftersom jag inte kommer kunna åka hem då för att fira henne så kommer hon få sin present den 2-4 september när jag åker hem för 4-årskalas och dop. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa! Brukar ändå ha en del bra idéer varje år på present till henne men i år står det still. Jobbigt!

Hoppas på att få lite inspiration av att gå runt och kika i affärerna. Håller tummarna! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>