Träningsvärk

Alltså, jag är verkligen sämst på det här med att ta det lite lagom lugnt när jag tränar. Tänkte ju att jag igår skulle mjukstarta lite på gymmet eftersom jag precis varit sjuk och verkligen inte vill bli sjuk igen men jag klarar inte att göra det. Är nog för mycket tävlingsmänniska. Vill att det ska kännas, vara tungt och att jag ska vara riktigt trött när passet är över. Allt eller inget, det är oftast så det blir med mig oavsett vad det gäller.

Därför vart det inte lugnt pass igår. Körde istället på rätt bra och var helt slut i benen efteråt (gjorde ett benpass). Skönt ändå att ha tränat och ska jag ska dit idag igen och köra armar/axlar. Har lagom träningsvärk idag i låren haha men det är rätt skönt trots stelheten och smärtan. Var så länge sen jag kände av att musklerna fått jobba nu och har lite saknat känslan. Tack och lov blir inte träningsvärken lika rejäl när man väl är igång med träningen. Tycker alltid den blir mycket värre när man försöker komma igång igen efter ett uppehåll. När musklerna är ovana liksom.

Väldigt skönt att träna iaf! :) Har saknat gymmet under min sjukdomsperiod.

bild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>