Tisdag

Det vart en riktigt trevlig middag igår. Eftersom det var så väldigt fint väder och rätt varmt så satte vi oss på en av uteservering på Medis och åt god mat och drack lite vin. Roligt att prata ikapp sig lite med vännerna! :)

Idag ska jag till gymmet efter jobbet. Äntligen!! :) Har ju varit sjuk så länge och var i Grekland innan dess så var rätt länge sen jag tränade nu. Ska försöka att inte köra för hårt dock för jag vill inte bli sjuk igen. Men blir härligt att bara få röra lite på sig. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>