Hemma

Gårdagen spenderades till största delen i Borås hos T och J. Så himla trevligt! Jättekul att ses igen eftersom det var 2 hela år sen sist. Helt sjukt att det gått så lång tid! Kändes inte så dock utan vi hade bara extra mycket att prata om. :) Barnen har blivit så stora också. Hänger inte med. Lekte massa med V och A och hade riktigt roligt. V ville inte att jag skulle pka hem haha. Så himla söt! :) 

Idag åkte jag hemåt och har nu landat i soffan i min egna lägenhet. Så skönt att vara tillbaka i somriga temperaturer. På västkusten var det så kallt och ruggigt! Höstigt nästan. Men här är det varmt. Yeay! :) 

Har packat upp allting och skördat tomater från balkongen. Så gott med hemodlade tomater! :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>