Tränat

Älskar att jag hittills under semestern tränat alla dagar utom en. Inledde dagen med ett pass. Så skönt! :) Är sjukt ur form dock så blir irriterad när jag inte orkar så mycket som jag vill. Men men, med lite tid kommer det att ta sig. :)

IMG_2441.JPG

Helt annan sak, vad faan hände i em-finalen igår?! Huuuur kunde Portugal gå och vinna?? Helt oacceptabelt. Jaja, sport är sällan rättvist.

Nu ska jag äta lite och sen börja packa. Imorgon åker jag ju hem till underbara västkusten. Kan knappt bärga mig! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>