Fixardag

Idag gick jag raka vägen till gymmet när jag vaknade. Insåg snabbt hur sjukt mycket jag saknat träningen de här veckorna då jag bara inte haft ork att gå dit. Älskar ju träningen. Så nu när jag får sova och vila ordentligt under semestern ska träningen tillbaka in på schemat. Känns så bra! :)

Efter gymmandet gick jag hem en sväng och duschade/bytte om och sen vart det massa ärendefix. Hade en del saker jag behövde plus att jag skulle hämta ut paket och hitta en födelsedagspresent till pappa. Sen hem och tvätta för att direkt inse att jag glömt en grej. Bara att gå tillbaka till Haninge C och ordna det med när jag ändå var igång. 

Nu är tvätten klar och jag ska fixa mina naglar, tänker jag. De behöver en uppfräschning. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>