TGIF

Åååh vad jag är nöjd och glad att det är fredag! Efter idag är det bara jobb i 3 dagar till och sen underbara fantastiska semester. :) Herregud vad härligt det ska bli att vara ledig! Jag längtar verkligen.

Dock kommer SL göra massa banarbeten från och med måndag så måste ta buss till Farsta strand från och med nu varje gång jag ska till och från stan. Känns så där. Kommer ta mycket längre tid att åka till jobbet/stan hela sommaren. Men men, bara att stå ut och åka hemifrån extra tidigt.

images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>