Matchdag

Ojojoj ikväll blir det spänning på hög nivå! Sverige möter Belgien och det avgörs huruvida vi går vidare i EM eller ej. Ska se matchen med vänner och passar nog på att kika lite i affärer innan. Skulle vilja ha nån somrig klänning till midsommar så får se om jag hittar någon bra. :)

Imorgon är jag ju ledig. Så väldigt skönt! :) Åker ut till Vindö med L och S vid kl. 12. Så lyxigt att få skjuts. :) Blir härligt att lämna stan också och komma ut till havet. Perfekt för midsommar! :)

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>