TGIF

Åååh underbara fredag! Jag har längtat efter dig! Trots att det var en kortare arbetsvecka den här veckan behöver jag verkligen helg nu. Har haft massor på jobbet. Det är alltid mycket så här i slutet av terminen innan semestern.

Verkligen så himla härligt att nästa vecka också blir kort för min del. Går tidigt på torsdagen för att åka ut till Arlanda och åka till Paris. Wiiiiiiii vad jag ser fram emot detta! :) Kommer hem sen måndag kväll och så jobbar jag bara tisdag-onsdag innan det är ledigt igen. Jag har det rätt bra! :)

Efter midsommar sen är det bara en och en halv arbetsvecka kvar innan jag går av på 5 veckors semester. Aaaaaaaah det ska bli så underbart!!! :) Onsdagen den 6e juli är min sista jobbdag, sen är det över. Skönt att inte jobba en hel vecka också, plus att jag sen börja efter semestern en torsdag. Lagom med två jobbdagar innan helg liksom när man är lite ovan efter en lång tids ledigt. Blir himla bra det här! :)

indexSå här glad kommer jag att vara hela semestern! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>