Strömavbrott

Alltså, jag har sån otur! Var förbi Infamous studio för att försöka norpa en drop-in-tid för att tatuera mig men tror vi inte att det var stort strömavbrott på Söder så att inget funkade?! Haha så himla irriterande! Jag som gick tidigt från jobbet och allt… Men jag fick snackat med dom iaf och bokade en tid istället så att jag säkert vet när det blir av. 

Hade hoppats att kunna göra det nu så det hunnit läka innan Paris men nu blir det att jag gör den precis innan resan istället. Haha så kan det gå! 😛 Blir bra det med dock. Får ta med kräm så att jag kan smörja bara. :) 

Känner mig taggad iaf!! :) Snart blir det av. Wiiiiii! Ett plus nu när det flyttades fram är att jag hinner lämna blod innan. Alltid nåt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>