Fira med jobbet

Hade sån huvudvärk igår när jag kom hem och den satt kvar imorse när jag vaknade. Vet inte varför dock för jag hällde i mig vatten hela dagen igår, vet att jag alltid får huvudvärk om jag slarvar med vätskan. Men men, får hoppas att det går över snabbt.

Ikväll ska vi ju nämligen gå ut och äta med jobbet. Vi ska till Kryp in i Gamla stan som är ett väldigt trevligt ställe. Vi har varit där med jobbet en gång innan. Supergod mat! Så ser fram emot det. :) Vi ska fira att vi har haft en sån hektisk vår med UKÄ-tillsyn och allt. Det har gått bra dock så vi är ganska nöjda och glada just nu. Vi förtjänar definitivt en god middag. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>