Ljustjuv

Har några värmeljushållare på bordet på balkongen och där har jag satt ut ljus då och då. Sen har det helt plötsligt varit tomt i dom och då har jag blivit fundersam på om jag verkligen har satt ut ljus. Men nu har jag insett att det är inte jag som blivit senil och/eller förvirrad utan det kommer skator som snor ljusen. 😛 Väldigt frustrerande med så tjuvaktiga fåglar haha men nu ska jag helt enkelt inte sätta ut nya förrän de ska tändas. Fram till dess får de vara tomma. :) Undrar vad fåglarna gör med ljusen..? Om dom bara samlar dom i sina bon för att dom gillar hur metallen skimrar eller om dom har dom till nåt. Jaja, de har fått tillräckligt många ljus nu iaf.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>