Lillördag

Idag känner jag mig piggare än igår tack och lov! Så jobbigt att vara så himla trött och seg så att man knappt orkar tänka. Speciellt när man har hur mycket saker som helst att få gjort… Jobbade över lite och fick faktiskt gjort rätt mycket, trots allt. Gött! Behöver vara effektiv idag också. Det är alltid rätt mycket på jobbet så här inför terminsslutet.

Sen i eftermiddag ska jag möta upp M, J och K för att planera vår Parisresa samt äta middag. Ser såååå mycket fram emot resan! :) Bara två veckor kvar nu. Det kryper sig närmare. :)


 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>