Trevlig helg

Hade en väldigt trevlig middag i lördags med vännerna. Vi satt och snackade ganska länge och bara umgicks. Väldigt härligt! Maten blev god också. Körde helt vegetariskt med färskpotatis, ungsrostade grönsaker med rosmarin (morötter, blomkål, sparris och rödlök), rejäl sallad med avokado, rädisor, gurka och tomater plus kall bearnaise. Gillar lite lättare mat med mycket grönsaker så här på sommaren. :)

Diskade allting redan på kvällen när alla åkt hem. Så skönt att vakna dagen efter och ha allting klart. Bara kunna ställa undan den rena disken. :) Hade lite rester kvar också som jag kunde äta igår. Lyx! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>