Tisdag

Körde ett tungt pass för armarna igår och det känns idag haha. Är lagom öm men jag gillar det. :) Älskar känslan av att vara igång igen. Känner att träningen börjar flyta på lite. Love it! :) Blir ett pass i eftermiddag igen.

Hörde av mig till blodcentralen också här om dagen. Tänker att jag ska tatuera mig igen (ÄNTLIGEN! Har skjutit upp det hur länge som helst nu) kanske i nästa vecka så ville gärna lämna blod innan dess. Men tydligen får jag inte lämna på nytt förrän 8 juni och jag vill helst inte vänta med tatueringen till efter det, om det finns tider då, så i så fall får blodgivningen helt enkelt vänta till efter att karantänstiden på 6 månader passerat. Ska ju nämligen till Paris den 16e juni och vill gärna att det ska vara läkt tills dess. Ville dock gärna lämna innan som sagt men nu har jag iaf kollat med dom och försökt få till det. Kan inte göra så mycket mer just nu.

När det gäller tatueringsplanerna tänker jag att jag ska dit nästa fredag då ”min” studio, hehe, har drop in hela dagen. Gå efter lunch från jobbet typ och åka dit. Förhoppningsvis går det att få till då. :) Skulle ju egentligen gjort det för ett år sen men då blev katten dålig samma vecka och massa pengar gick till det istället och allt annat lades på is. På tiden nu alltså! :) ser verkligen fram emot att få det gjort!

20140312-202320.jpgMin senaste tatuering. Den är ju snart 2 år gammal (Herregud kan det stämma?! Men jo, i augusti måste det ha gått 2 år. Galet!) och det känns som om jag alltid har haft den. Den är så självklar på min arm och jag kan verkligen inte tänka mig att vara utan den. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>