Helt slut

Usch vad jobbigt det var att springa idag! Från först stegen bara skrek hela kroppen att jag skulle strunta i det. Stanna, sluta, gå istället. Det är då huvudet får ta över. Bestämma att nej, jag ska runt! Är så stolt över mig själv just nu. :) 

Insåg dock när jag nästan var i mål att min app var inställd på miles istället för km. Försökte ändra det men hittade inte vart man gjorde det. Sen hittade jag inte tillbaka till vart man avslutade rundan haha så var faktiskt i mål på 35 min, inte 37. Sista 2 minutrarna letade jag efter stoppknappen. 😛 

Tydligen är 3.15 miles 5.069 km. Gött! Är ju skönt så här efteråt trots att hela rundan tar emot. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>