Trött!

Fick faktiskt sova inatt efter två nätter utan sömn men är ändå riktigt, riktigt trött och seg idag. Gissar att det är för att jag inte tog igen all missad sömn riktigt utan att det behövs några nätter till för att komma ikapp ordentligt. Men men, bara att köra på. Lever lite grann på hoppet om att jag ska få beslutet från försäkringsbolaget idag men vet inte hur realistiskt det är. Sen vet jag inte vad jag gör heller om dom inte beviljar att telefonen ersätts. Usch bara tanken gör mig så stressad! Men får ta det problemet om det blir så, orkar inte tänka på det nu.

Har med passet till jobbet (eftersom körkortet också är snott) så att jag kan svänga inom gymmet på vägen hem och få ett nytt kort dit. Att ordna det gör att det är en sak mindre kvar att tänka på iaf. Tur att inte passet gått ut förövrigt. Det är nämligen min enda giltiga identitetshandling just nu tills jag får nytt körkort.

Nu ska jag sätta fart med jobbet. Håll tummarna dock allihopa att jag får ett positivt besked från försäkringsbolaget idag! Hade varit en sån jävla lättnad!!

dance-rainJa, herregud vad jag ska dansa av glädje i vilket väder som helst så fort jag får tillbaka en telefon och de viktigaste korten. Ska klamra mig fast så hårt i mina väskor framöver att det kommer vara omöjligt att sno nåt från mig igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>