Ny vecka

Den här veckan handlar väl mest om att vänta på beslut för att få ny mobil och få ordning på allt som jag blev av med. Få tillbaka alla kort och så vidare. Vill verkligen bara ha allting klart nu så jag slipper tänka på det här mer nu! Känner mig halv och bortkopplad från världen och alla människor utan telefon. Så jobbigt!

Har ju inte mobilen med kalendern nu så försöker göra en överblick över veckan ur minnet.

Måndag – Skulle ha tränat men nu ska jag fixa nytt gymkort. Är så jävla trött efter två nätter utan sömn så behöver i säng tidigt.
Tisdag – Jag hoppas att försäkringsbolaget är riktigt snabba så att jag redan imorgon får besked om jag ersätts med en ny telefon. I så fall åka till en 3-butik för att ordna med det fortast möjligast! Skulle träffat någon efter jobbet imorgon men har inte personen på Facebook så kan inte få kontakt för att säga att mobilen är borta eller bestämma tid och plats. Irriterande men inte mycket jag kan göra åt… :(
Onsdag – Träna efter jobbet! Om beskedet om mobilen kommer denna dag så kommer jag behöva ordna med det.
Torsdag – Träna efter jobbet. Förhoppningsvis är det mesta kopplat till mobilen klart och drömmen är ju att jag har en telefon då.
Fredag – Sista dagen som nya Visa-kortet kan komma. Blir skönt att få tillgång till mitt konto igen. Tror inte att jag har några planer i övrigt.
Lördag – Springa igen i naturreservatet. Tvätta under dagen och sen hem till vänner på kvällen. Hoppas verkligen att jag har en mobil då!
Söndag – Vilodag!

All stress och ångest just nu sätter sig verkligen i kroppen. Är så jävla trött!Kommer vara sån lättnad när det är klart och jag får en mobil och alla kort i handen igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>