Mobilen stulen

Alltså sånt här ska verkligen inte hända. Jag har min mobil i ett plånboksfodral så alla kort plus kontanter är samlade med mobilen. Igår kväll var det någon som öppnade min väska och tog den. Den låg i den stängda väskan (en sån axelremsväska) ena sekunden och sen när jag skulle ta upp mobilen så var väskan öppen och hela plånboken borta. Paniken som då infann sig!! Herregud. Fick låna mobil för att ringa banken och spärra mitt visa-kort. Frågade överallt om nån fått in den, gick runt och letade på golvet ifall den skulle ligga nånstans men så klart inte. Den var avstängd också så gick inte att ringa den. Fyyyy faaaaaaaan vad frustrerande!!!!!!

Så idag var jag i 3-butiken här hemma och frågade hur man gör i sån här situation. Har aldrig blivit av med nåt kort eller nån mobil förut så det här är liksom helst nytt. Ingen trevlig upplevelse alls. Men nu är den polisanmäld som stulen. Mobilen var försäkrad så har anmält dit också. Skickat massa mail till stället vi var på (ifall den mot förmodan hittats där), gymmet eftersom gymkortet är borta, Grönan eftersom mitt Grönan kort är borta och jag vill kolla om det gamla går att spärra, skickat efter nytt H&M clubkort, mailat om mitt SJ prio kort etcetera etcetera. Ska ringa runt imorgon först till polisen för att kolla om man kan spärra körkortet och hur man får ett nytt, och sen till försäkringsbolaget för att se hur snabbt dom kan hantera ärendet. Helt hopplöst att inte ha telefon ju!! Nytt visa-kort kommer inom 5 dagar typ. Hoppas att det här aldrig händer mig igen!! Har inte kunnat sova för jag har bara stressat över det här hela natten…

Gick in på iCloud med och prickade i att jag vill veta om den slås på. Plus att jag la in att allt på den ska raderas då också så ingen kan komma åt min info på den. Har ju en säkerhetskopia som jag kan använda när den nya kommer. Nej usch! Vill typ bara skrika för det här är så jobbigt. Vet inte om jag måste kontakta hemförsäkringen också för kontanterna och det i övrigt som försvann utöver mobilen. Men gissar att man inte får igen nåt av det… Varför skulle det här hända mig för??! :(

img_0002.jpeg

Min fina mobil! :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>