Resefredag

Wiiiiiiiiiiii nu är det äntligen fredag och som om inte det var härligt nog så åker jag hem till mitt älskade Göteborg efter lunch. Längtar ihjäl mig efter systerdöttrarna nu! <3

Packade det allra sista imorse och precis innan jag skulle gå kom jag på att jag glömt mobilladdaren. Hade ju varit lagom kul att åka bort utan den. Dom hemma har inte iPhones så hade inte kunnat låna en laddare heller. hade blivit en jobbig hemresa utan musik! Tur jag kom ihåg den i sista sekund. :)

Har sjukt mycket att göra på jobbet just nu. Jobbade över igår (igen) men ligger ändå efter. Blir inte bättre efter idag heller eftersom jag går tidigt. Blir nog en hel del övertid i nästa vecka också. Sista ansökningsdagen till våra utbildningar är imorgon så det bara rasar in anmälningar, mail med frågor och telefonen ringer stup i sekunden. Utöver att gå igenom alla ansökningar som kommer in och bedöma om dom är behöriga, plus sköta allt det vanliga dagliga då, så håller vi på att göra ett stort matematikkompendium med material och övningar för lärare på mellanstadiet. Det är över 100 sidor som jag ska layouta och fixa, vilket inte hade varit några problem alls om det inte var så att hon som skrivit själva texten gjort en miljon olika formateringar på varje sida och lagt in bilderna fel så jag måste gå igenom varje stycke och ändra om och fixa till så det blir enhetligt och snyggt. Ta bort bilderna, fixa till dom och sen lägga in igen. Tar sån jävla tid! Tid jag inte riktigt har just nu när antagningen är igång som värst. Hade varit så sjukt mycket lättare om hon bara skrivit löptext och inte ställt till det så mycket. Sa det till henne innan hon skulle börja också, att hon inte skulle göra annat än att bara skriva vanlig text, men hon har ändå försökt sig på en massa skit hon inte kan. Ibland fattar jag inte ens vad hon har lagt in för nåt. Får radera och skriva om för att det inte går att få bort olika låsningar annars. Helst hade kompendiet varit klart redan så blir väldigt stressad över det. Förhoppningsvis hinner jag en hel del nästa vecka.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>