Träningen igår

Var i princip ensam på tjejavdelninhen på gymmet igår. Så gött! :) Eller ja, de irriterande glada människorna som är tapetserade på väggarna var ju också där. Fy faan vad jag stör mig på dessa bilder alltså! Fattar inte varför dom skulle tapetsera gymmet med sån skit när dom gjorde om. Men iaf. Körde mycket core och bara övningar där man använder den egna kroppen som motstånd. Väldigt skönt att få anstränga sig lite även fast jag tog det riktigt lugnt. Nu ska jag verkligen se till att hålla mig frisk så då gäller det att smyga igång. 

Än så länge mår jag bra. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>