Ont i halsen

Alltså seriöst, nu börjar jag bli frustrerad på riktigt!! Varför kan jag aldrig få hålla mig frisk för?! Vaknar med svinont i halsen för typ miljonte gången hittills i år och jag pallar faan inte det här längre! Varför får jag inte vara frisk för????

Jaja, får skita i träningen idag då och hoppas att det här försvinner snabbt så jag kan träna fredag-lördag. Ska man aldrig få komma igång med träning det här året?! SUUUUCK!! Iaf, det här gör att jag känner mig så sjukt jävla opepp på allting idag. Trots solen ute. Vill inte alls vara på jobbet men har massor att få gjort idag så bara att köra på. Bita ihop. Blääääää vad vissa dagar bara inte alls är nåt kul. :(
halsont

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>