Ny vecka

Den här veckan är det en hel del att göra på jobbet. Vi får vårt tillsynsbesök från UKÄ på torsdag så vi har städat och ordnat en del nu på förmiddagen inför det. Tack och lov är det mest mina kollegor som berörs eftersom dom är involverade i själva utbildningsprogrammen och ska intervjuas och grejer. Jag har det lugnare men ska förstås fixa massa praktiskt runt omkring hela dagen. Vill därför bli friskare tills dess. Snörvlar som en galning idag och det känns ju lagom kul och fräscht.

Tisdag – Middag med tjejerna efter jobbet.
Onsdag – Hem och vila efter jobbet.
Torsdag – Tillsynsbesök på jobbet. Kommer troligtvis vara tvungen att jobba över.
Fredag – Middag med tjejerna igen (fast med andra tjejer haha). :)
Lördag – Vila!
Söndag – Städa och tvätta.

Skönt med en kortare arbetsvecka! Hoppas kunna vila bort förkylningen så att jag är frisk nästa vecka. Det är min plan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>