Myntväxling

Eftersom att myntväxlingsmaskinen vid Ica Maxi ska vara hel idag så hoppas hoppas hoppas jag att den verkligen är det nu! Sitter och väntar på bussen för att åka dit och väskan med myntpåsen väger faan bly! Mycket mer än första gången jag skulle växla eftersom det läggs dit mer mynt hela tiden. Men det innebär ju att det är mycket pengar samtidigt så det är väl bra antar jag. 😛 Vill inte behöva bära dessa mynt nån mer gång dock så maskinen måste vara på plats!

Har mina gympadojor idag för det kändes så vårigt. Älskar det! :)

  
  

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Myntväxling

    • Åh tack! :) De är från Din sko. Köptes för några år sen men det är deras eget märke så tror säkert de finns fortfarande. :)

  1. Tack för svaret! Kollade på Din Skos hemsida, den vita verkar vara slutsåld online – kan finnas i butik – men den finns i beige också. Tusan också, nu måste jag ju nästan ut på stan och kolla haha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>