Pälssanerat

När man ändå är inne i fixartagen kan man ju lika gärna köra på. Dammsög och rollade hela soffan, lyfte upp alla kuddar och dammsög under också plus drog ut soffan och gjorde rent bakom och under. Sen bytte jag gardinerna i köket och i vardagsrummet. Köpte nya i veckan för de gamla är så indränkta i kattpäls att de inte går att göra rena. Så nu är det väldigt mycket mindre päls här hemma. :)

Har duschat också så även jag är rena och fräsch. Nu blir det häng i soffan och vila resten av kvällen. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>