Fredag

Tjooohooooo det är fredag idag!! Gud vad jag längtat efter denna dagen! Behöver verkligen helg och funderar på att kanske smita hem lite tidigare idag. Mycket möjligt att det blir så. Fredagslyxa till det lite! :)

Ska försöka få sytt lite på min bebisfilt också. Måste få in det som rutin att sy lite oftare så jag kommer framåt snabbare. Så den blir klar nån gång i år haha. 😛 Har väldigt mycket kvar nämligen så måste öka takten. Bra med en lugn helg nu alltså då jag har tid att sitta och fixa med sånt. :)

good-morning

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>