Ny vecka

Idag är det skottdagen. Inte för att det gör nån skillnad hehe men skönt att vi snart har mars månad. Man börjar verkligen få hopp om våren nu när solen kommit fram igen, även fast det fortfarande är väldigt kallt ute. Men så länge det är sol så kan jag ta kylan. :)

Måndag – Är så trött sen igår så ska hem efter jobbet, handla present inför lördag och städa lite hemma. Sova tidigt!
Tisdag – Middag med vännerna på Indian Garden.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Till gymmet efter jobbet.
Fredag – Ev. till gymmet, annars vilodag.
Lördag – 1-års kalas för B.
Söndag – Vilodag!

Får se om det blir nåt mer besök hos Whilja också. Ser fram emot en lugn helg den här veckan för det kändes som att jag var iväg på olika saker hela den här helgen. Behöver landa lite hemma känner jag och bara få ta det lugnt. Sånt behövs med ibland.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>