Oreda

Det är intensivt just nu. Mycket som snurrar i huvudet. Mycket på jobbet och massa tankar och viljor privat. Ser fram emot när allt är klart. Och beslut är tagna. Tycker inte om när man känner stressen i kroppen och inte riktigt kan reda ut förnuft från känslor.

Försöker hålla fast vid att det kommer bli bra. För det blir det ju alltid. Allting ska bara falla på plats först.

Ser fram emot att träna idag. Kunna lämna mitt eget huvud, radera tankarna och lägga allt fokus på kroppen. På andningen och tekniken i rörelserna. Det brukar hjälpa när tillvaron känns rörig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>