Räknat pengarna

Haha har ju under en ganska lång tid försökt växla in alla mina mynt jag sparat här hemma för att få veta hur mycket pengar jag fått ihop. Men växlingsmaskinen nära mig är sönder och jag har inte lyckats hitta nån annan så har inte kunnat få det gjort än. Idag kunde jag inte hålla mig längre!! 😛 Satte mig på golvet i köket och räknade alltihopa. Haha så kan det gå när nyfikenheten tar över! :)

Iaf så vart det fasen hela 2.026 kr!!! Helt galet ju! Känner mig som om jag vunnit på lotto typ haha. :) Här har jag flera tusen hemma som jag inte räknat med liksom! Eller ja, jag har ju förstås vetat att jag har massa mynt hemma men trodde inte att det var så här mycket totalt. Så jäkla gött! :) Dessa pengar, tillsammans med pengarna jag fick på min födelsedag, ska bli nya tatueringar under våren. Wiiii! :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>