Dagens låt

Aaaaaaah fantastiska Bear’s den kommer till Stockholm i april! :) Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! Såg det idag och vart helt överlycklig. :) Ska försöka tvinga med mig någon för att se dom hehe. Det är en lördag så kan ju bli en del av en trevlig kväll på stan typ. :)

I vilket fall så gjorde den här nyheten att jag grävt ner mig helt i deras musik under dagen på jobbet. Dom är ju så himla himla bra! Älskar känslan i musiken och den mjuka, varma stämningen dom skapar. Plus att deras röster och stämmor är helt underbara! :) Dagens låt blir en av mina favoriter bland deras låtar.

Dagens låt
Artist: Bear’s den
Låt: Agape

YouTube Preview Image

Even though your words hurt the most
I still want to hear them
Every day
You say let it go,
But I can’t let it go
I wanna believe every word that you say

For I’m so scared of losing you
And I don’t know what I can do about it
About it
So tell me how long love before you go
And leave me here on my own
I know it

I don’t want to know who I am without you

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>