Torsdag

Herregud! Redan torsdag idag. Helt galet hur snabbt veckorna går men det är tur det samtidigt eftersom jag inte gillar januari och februari. Snart är dom ett minne blott hehe! :)

Igår på gymmet sprang jag igen. Efter 2 km så kom smärtan i knät från ingenstans och jag var tvungen att avbryta på stört. Fick träna ben på annat sätt men var väldigt försiktig efter löpningen eftersom knät var väldigt ömt. Tack och lov känner jag inte av något idag. Får vara extra försiktig ett tag framöver och vänta lite med att springa igen. Då blir det förhoppningsvis bra.

Idag blir det armar/axlar på gymmet. Så tar jag rygg/bål imorgon. Blir bra! :)

weights

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>