Tillbaka på jobbet

Så var det jobb igen då! Hade en väldigt lugn och skön dag igår med lång sovmorgon. :) Helt underbart!

Insåg dock imorse när jag skulle ta ut min matlåda ur frysen att alla tankar på att frosta av frysen helt förträngdes igår. Attans! Får försöka komma ihåg att göra det ikväll när jag kommer hem istället. Det är ju så kallt ute så om grejerna behöver stå ut över natten så gör det inget.

Ska träna på vägen hem också. Känner mig så himla nöjd som är igång igen. :) Min förhoppning är att kunna springa igen idag. Dock har det varit så himla mycket folk på gymmet den här veckan så alla löpband har varit upptagna. Håll tummarna att jag hinner sno ett idag! :)

keep-calm-and-stay-positive-106

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>