TRÖTT!

God damn vad svårt det var att komma ur sängen imorse. Och då fick jag ändå sova en timme extra för vaktmästarna på jobbet skulle testa brandlarmet på morgonen och då kan man inte vara i huset. Men ändå höll jag på att inte komma upp. Tar alltid ett tag att vänja sig att gå upp tidigt igen efter en ledighet.

Gött dock att vara ledig imorgon! Då ska jag sova läääänge hehe. :) Perfekt första veckan tillbaka på jobbet att få en paus så där i mitten av veckan. Ska passa på att frosta av min frys också nu när det är kallt ute. Isen har liksom börjat växa ut ur frysen haha. Så får ställa ut allt i kylan på balkongen och göra frysen helt ren och fin igen. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>