Gott nytt år!

Hoppas att alla får ett fantastiskt avslut på året och bästa möjliga start på nya året! :) Jag ser fram emot att se vad 2016 har att erbjuda. 

Är tacksam för mina fina vänner och familj som förgyllde 2015. Det var många 30-årsdagar att fira (bland annat min egna), resor både till Barcelona och Irland, jag lärde känna mina nätverkstjejer som jag inte vet hur jag skulle klarat mig utan, jag läste 15 hp arbetsrätt under hösten och massa annat härligt. :) 

Ska nu ta tag i träningen ordentligt igen, återuppta volontärandet och söka fler nya jobb. Hösten var tuff men nu finns det tid för mer igen. Välkommen 2016! Jag tror vi kommer att få det roligt ihop. :)

  
Ja, mina Cliffs of Moher får vara bilden till detta inlägg. Så glad att jag äntligen åkte tillbaka till älskade Irland iår! Ska se till att vi snart ses igen. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>