Snö

Igår eftermiddag snöade det. Vet inte riktigt vad jag tycker om det… Det tunga gråa som varit länge nu är så jobbigt men samtidigt; snö är snö liksom. Gillar ej. 

  
Idag har jag varit och kikat på mellandagsrean. Hittade en hel del bra. Två träningslinne, en sportbehå och ett par träningsbyxor på Stadium och sen lite vanliga underkläder och två baslinnen på H&M. Perfekt! Sånt man alltid behöver. :) Egentligen borde jag rensa massa i garderoberna men vet inte om jag orkar… Är så segt att komma igång med det även fast det är underbart när det är klart. Vi får se när det blir av. 

Bokade tid hos min frisör också. Ska inte klippa (för det gjorde jag ju i slutet av november) men min utväxt behöver tas hand om. Mitt hår växer så himla snabbt! Sen slutet av november har jag redan fått nästan 3 cm utväxt. Helt galet ju! Så blir skönt att bli av med den. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>