Mot gymmet

Herregud vad länge sen det är jag skrev en liknande rubrik som ovan! Har ju inte tränat sen början av oktober typ. Galet! Men nu när min kurs är avslutad och klarad så kommer jag att ha mer tid och ork igen. Dags alltså att komma tillbaka till mins normala rutiner, vilka inkluderar gymmet. 

Känns passande nu efter en jul med konstant ätande att direkt ta tag i träningen. No excuses, liksom! :) Min plan för idag är att lugnt gå igenom kroppen och se hur mycket styrka jag tappat. Vilka vikter som gäller nu i början och hur mycket jag orkar. Även fast jag nog gått tillbaka ett gäng steg så vet jag att jag snabbt kommer tillbaka i styrka när jag väl börjat. Det gör jag alltid efter en paus. :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>