Ny vecka

Var ganska effektiv igår, trots att det på det hela taget var en väldigt lugn och skön dag. Var ute på en promenad mitt på dagen och passade på att handla lite mat hem. Efter det städade jag lite hemma och slog in de få julklappar jag har köpt. Vi har ju bestämt i familjen att vi inte ska ge varandra julklappar i år. Istället ska vi bara köpa små miniklappar till vårt julklappsspel som vi kör varje år och så kanske något litet till barnen (alltså mina systerdöttrar). Känns så himla skönt och väldigt lagom! :) Men ja, nu är jag redo för jul och ledighet.

Måndag – Jobba. Se om jag kan hitta några roliga pysselböcker åt lillsessorna.
Tisdag – Jobba. Hem och förbereda packning.
Onsdag – LEDIG! :) Packa och sen hem till familjen på eftermiddagen.
Torsdag – Fira jul med familjen!
Fredag – Hem till Sthlm igen.
Lördag – Träna! Tänker att jag ska mjukstarta lite på gymmet efter flera månaders paus.
Söndag – Städ- och vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>