Middag ikväll

Efter jobbet idag ska jag möta upp vänner i Gamla stan. Blir middag på ett ställe som heter Barrels burgers and beer. En av tjejerna rekommenderade det. Gott med burgare! :) Var ett tag sen jag åt det nu.

Trevligt att ses också. Prata ikapp sig lite. Har massa frågor att ställa till de andra haha för dom andra har så mycket som händer hela tiden. :) Så blir roligt! Bra sätt att förtränga kommande tentan på också hehe. Försöker att undvika att tänka på den nämligen. Mår bara så dåligt annars. Denial is a girl’s best friend. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>