Föreläsning

Idag är det faktiskt dags för den sista föreläsningen på min kurs i Arbetsrätt. Känns jättekonstigt att det är den sista! Tiden har verkligen sprungit iväg den här hösten. Nästa vecka har vi en tentaförberedande träff där man får chans att ställa frågor. Sen på lördagen den 12 december är det dags för själva tentan. Är nervös och spänd inför den men samtidigt ska det bli så himla skönt att ha den gjord. Förhoppningsvis får jag godkänt och jävlar vad jag ska fira i så fall! Över att helt kunna släppa det här och den prestationsångest jag kämpat med hela hösten.

Herregud alltså. Har aldrig haft dåligt självförtroende tidigare när det gäller studier utan snarare känt mig ganska hemma och trygg. Men inte nu. Blir nästan irriterad på mig själv över hur jäkla mycket jag ifrågasätter och tvivlar på min förmåga att fatta saker under den här kursen. Det hjälper ju ingen. Så försöker peppa mig själv inför tentan nu så att jag inte stressar i onödan. Kuggar jag så gör jag väl, men chansen att jag klarar den ökar ju om jag är lite avslappnad och lugn. Svårt att fokusera annars.

Jaja, nu ska jag strax mot SU. Offentlig arbetsrätt är temat för dagen. Blir säkert intressant. :)

Be strong

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>