Helgen

Gud vad trevligt att vara hemma hos familjen i helgen! Var hos min sis på fredagen och sov över natten. Sen på lördagen åkte vi alla hem till våra föräldrar där även lillebror joinade. Så hade vi kalas allihopa med mammas fantastiska mat, tårta och massa annat gott. :) Fick så himla fina presenter också! En så vansinnigt fin liten kamera som jag ska försöka lära mig nu. :) Älskar den redan. Sen fick jag också fina smycken och en foam roller som blir perfekt för mitt onda knä. Bra att kunna mjuka upp musklerna lite och självmassera då och då. :) 

Himla trevligt att fylla år, som sagt! Nu är allt firande över för det här året. Nu närmar sig tentan i arbetsrätt (pluggandet kommer ta en del tid nu fram tills dess) och sen är det strax jul och nyår. Det går så fort!

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>