Föreläsningsdag

Idag är det dags för en föreläsning igen efter jobbet. Ska läsa lite under dagen tänker jag. Uppskattar verkligen att jag får ta lite arbetstid då och då till studierna. Det underlättar mycket. :)

Herregud vad kallt det har blivit förövrigt! dags att ta fram riktiga vinterjackan snart. Har redan tagit fram tjockare tröjor, varmare halsduk och tumvantarna men snart behövs rejälare jacka, varmare kängor och mössa dessutom. Usch vad jag inte gillar vintern!! Det är en låååång väntan på våren men åååh vad jag saknar sol och värme!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>