Födelsedagshelgen

Så har man fyllt 30 år nu då! Jädrar vad det är roligt att fylla år! Gillar det skarpt. Att få hänga med sina vänner och ordna en massa för dom som gör livet så himla roligt för mig. :) Vart en väldigt lyckad kväll i lördags! God mat, världsbäst sällskap (tråkigt att några blev sjuka och inte kunde komma men får träffa dom en annan dag istället helt enkelt) och så roligt att hålla i quizz. :)

Fick så himla mycket fint också! Har kylen full med champagne och vackra blommor i rummen hemma. Det doftar underbart av liljor i vardagsrummet. I love it! Fick både pengar till en framtida kanera plus presentkort både till spa och ticet så har massa trevligt att se fram emot. Jag är så lyckligt lottad med mina vänner! Verkligen. Dom är så himla fina! :)


Dukningen innan gästerna kom! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>