30 år

Ännu en milstolpe i livet har passerats. Imose, kl 04.07 för hela 30 år sen föddes jag på Mölndals KK utanför Göteborg. Helt galet haha var ju typ precis 20… 😛 Har hunnit med helt sjukt mycket fantastiska, roliga, lärorika saker på dessa åren dock. Sen jag var 20 år har jag ju pluggat på universitet, bott utomlands, flyttat till Växjö – sen Limerick – sen Växjö – sen Göteborg – och slutligen till Stockholm, jag har jobbat på massa olika ställen i olika branscher och gjort massa galna saker. :) Har också träffat helt underbara människor som jag så otroligt glad att jag får ha i mitt liv. Vad skulle man göra utan dom??

Ser fram emot ytterligare en hel massa år av omväxlande roliga händelser. :)

 
Jag, för dryga 30 år sen. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>