Förberett

Nu har jag förberett allt som går på jobbet och är på väg hem. Har ställt iordning bord och stolar, ordnat med ljushållare, högtalare och städat toaletterna så att dom är helt fräscha. Åååh vad jag är taggad nu!! Haha har ju planerat för det här så jäkla länge och snart är det äntligen dags. :) Kommer bli superkul!! 

Här är en bättre bild på blommorna som mina föräldrar gav mig. Så otroligt fin!! Den står kvar på jobbet och får agera dekoration under festen. :) Nu blir det att åka hem och välja klänning och skor, duscha, måla naglarna och sen packa det sista för imorgon. Wiiiii! :)

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>